Best på elbil

 

Moving City AS ble stiftet i mars 2009. Da hadde vi allerede vært i en utviklingsfase på over et år. Initiativet til prosjektet kom fra en av våre eiere, Bodø Energi, som ønsket å tilby smarte løsninger som gjør det enklere for bedrifter og kommuner å komme i gang med elbil. Dette ble raskt en realitet og vi er i dag en av landets mest erfarne aktører på leasing og drifting av elbiler. Vi er også den eneste av landets leverandører av elbiler som har gjort seg solid erfaring med drifting av biler under knalltøffe nordnorske vinterforhold.

 

Vårt mål er å bli nummer en på elbil i Norge. For å kunne nå dette målet må vi til en hver tid tilby de beste produktene, være fleksible i møte med våre kunder og til en hver tid strekke oss etter å bli enda litt bedre.

 

Vi utvider stadig vårt tilbud av miljøvennlige transportløsninger og ønsker til en hver tid å kunne våre kunder og samarbeidspartnere det beste som finnes på markedet. For oss handler det om framskritt gjennom smarte løsninger.   

 

Våre eiere

 

 - Bodø Energi AS

 - Kunnskap Invest AS

 - Future Invest AS

 

Våre tre eiere mener at det kun gjennom handlig kan oppstå endring. De anser derfor Moving City som et svært viktig forretningskonsept som skal bidra aktivt til å redusere utslippene av klimagasser og partikkelforurensing fra transportsektoren. Samtidig med dette, skal bedriften fremme eiernes engasjement for miljøet på lokalt og nasjonalt plan.  

 

 

Daglig leder

 

 

         

         Mads Pinnerød

         Daglig leder

         Telf: +47 911 22 438

         mp@movingcity.no

 

 

 

 

 

 


Klimaet i fare

En innføring i de siste rapportene fra FN`s klimapanel.

 

Hvor mye er din tid verdt?

Nyheter
04.10.2011 Tesla Modell S - er avduket
De førtse bildene er offentliggjort


03.10.2011 Vi gratulerer NHO Innlandet
NHO Innlandet valgte iMiEV


16.09.2011 Mobilitetsuka 2011
Mobilietsuken som arrangeres fra 16. til 22. september fokuserer i år på energiforbruk knyttet til transport